Zoeken
  • chirosplintermelsb

Feestweekend 2021

Bijgewerkt op: 20 feb. 2021

Hallo vrienden, sympathisanten, kennissen,…

Hier zijn wij, Chiro Splinter weer met ons jaarlijks feestweekend jiehoe!!!

Wegens Corona zal het er dit jaar andermaal weer wat anders uitzien, wat hebben wij jullie aan te bieden:


VRIJDAG 12 /03/2021: Chiro splinter livestream: haal jullie beste dansmoves naar boven op jullie eigen favoriete muziek die jullie ons doorsturen. Vrije bijdrage zijn hier mogelijk . Jullie kunnen jullie muziekkeuzes doorsturen via volgend Google document: https://forms.gle/af6D7k4W1ATZ7CtS7 Tussen 19u en 21u wordt er kindermuziek gedraaid. Tussen 21u en 23u worden jullie aanvragen gedraaid door DJ Hexaaaa!! De link van de live stream wordt de dag zelf meegedeeld.


ZATERDAG 13/03/2021: Kom jullie kennis testen op onze eerste Chiro Splinter online quiz. Schrijf je in met een groepje van 1 tot 6 personen. De prijs per groepje kost €20. Je kan je inschrijven via volgend Google document: https://forms.gle/NWphbKQSLTHzmPi67

De quiz zetten we samen op poten met de hulp van de organisatie Kwis Je Mee, waarvoor we hen zeer dankbaar zijn! De quiz start om 20u, maar de link om deel te nemen aan de quiz zal rond 19u30 meegedeeld worden.


ZONDAG 14/03/2021: Op zondag is het weer tijd voor onze jaarlijkse Kipkesdag! Wat staat er op de menu? Kip natuurlijk, maar er is ook vol-au-vent en vegetarische lasagne (gemaakt door Kokoen) beschikbaar Al de details van de menu en het bestelformulier kan terug gevonden worden via volgend Google document : https://forms.gle/LhdgJLBAPJoAFx817 Je bestelling kan worden afgehaald aan onze Chiro lokalen, maar je kan ook kiezen voor een levering aan huis!


De drie Google documenten voor de livestream, de online quiz en onze kipkesdag worden later nog meegedeeld op onze Facebook pagina, Feestweekend evenement en onze website!!


Wij kijken er al enorm naar uit, hopelijk jullie ook

Groeten de leiding van Chiro Splinter

223 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

De eerste zondag van het nieuwe jaar staat weer voor de deur, woehoe! 19 september is het weer zo ver en kom jij te weten van wie je leiding krijgt! Benieuwd? Om 12u worden rakwi, tito, keti en aspi m

Jimping